ВАТРА представила Розумне освітлення на форумі НАДУ "Управління місцевими дорогами"

23 березня 2021

18 березня 2021 року у Києві відбувся форум «Управління місцевими дорогами», організований Громадською спілкою «Національна асоціація дорожників України».

Захід було присвячено удосконаленню чинної системи управління дорогами загального користування місцевого значення, оскільки будівництво та ремонт доріг місцевого значення будуть пріоритетним напрямком роботи для української влади у 2021 році.

З огляду на це на форумі обговорювалися такі питання, як: запровадження інжинірингу як фактору підвищення якості дорожніх робіт, досвід реалізації інфраструктурних проєктів на дорогах загального користування місцевого значення, використання місцевих дорожньо-будівельних матеріалів при будівництві та ремонтах автомобільних доріг та перспективи розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

У заході взяли участь представники Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор), обласних державних адміністрацій та державних структур, які опікуються дорогами місцевого значення.

Наш партнер Корпорація «ВАТРА» представила на форумі власну новинку – Розумне освітлення.

 

Наприклад: світильник
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:*
E-mail: *
Область:*
×
Логін
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Залиште свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами в найкоротші терміни

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×